Италианската кино-легенда Моника Белучи е влюбена в британския режисьор Тим

...
Италианската кино-легенда Моника Белучи е влюбена в британския режисьор Тим
Коментари Харесай

Неочакваната любовна история на Моника Белучи и Тим Бъртън

Италианската кино-легенда Моника Белучи е влюбена в английския режисьор Тим Бъртън и двамата са дружно от октомври 2022 година

Това твърди френското издание Paris Match, което разгласява тяхна фотография от 14 февруари в Париж на корицата на новия си брой

Медията твърди, че Бъртън и Белучи са почнали сантиментална връзка след срещата им на филмовия фестивал " Люмиер " в Лион, който се организира преди 4 месеца.



Тогава 64-годишният режисьор на " Бийтълджус " и " Едуард с ръцете-ножици " е почетен със специфична премия, която му е връчена персонално от Моника Белучи.

В същата вечер Бъртън изнася прочувствена тирада, като декларира:

" През целия си живот не съм изпитвал толкоз огромна обич, колкото тук. Тук всичко е наслада и обич към филмите. Никога няма да не помни довечера. Благодаря ви от все сърце ".

Paris Match резервират останалите детайлности към връзката на двамата за броя, който ще излезе на 23 февруари.

Това е вторият случай, в който те се засичат по време на сходно събитие във Франция. През 2006 година по едно и също време гостуват на фестивала в Кан. Тогава обаче и Белучи, и Бъртън са щастливо влюбени в сътрудниците си.

По това време Моника Белучи беше дружно с артиста - татко на двете ѝ дъщери Дева (р. 2004) и Леони (р. 2010). Звездното семейство се раздели изненадващо през 2013 година, а Касел се ожени за новата си другарка.

58-годишната Белучи имаше къса връзка с френския ваятел Никола Льофевр, и от този момент любовният ѝ живот остава отвън полезрението на медиите.

Режисьорът Тим Бъртън беше женен за актрисата Хелена Бонъм-Картър до 2014 година Двамата имат две деца - Били и Нел.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР