Украйна се превърна в ходещ мъртвец, чиято кръв изтича. САЩ

...
Украйна се превърна в ходещ мъртвец, чиято кръв изтича. САЩ
Коментари Харесай

Лари Джонсън: Украйна се превърна в ходещ мъртвец, САЩ нямат ясен план за излизане от войната

Украйна се трансформира в ходещ труп, чиято кръв изтича. Съединени американски щати пък няматт явен проект за излизане от обстановката и не са подготвени да влизат в пряк спор с Русия, тъй като знаят, че ще изгубят пагубно.

Това съобщи някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън във видеоблога Deep Dive.

" Украйна е умираща страна, ходещ труп. Тя е като обезглавена кокошка, която продължава да тича... Това е обстановката и нищо не може да се направи. Искам да кажа, че нищо не може да промени този резултат... ", разяснява Джонсън.

" Вместо да се опитаме ясно да съобщим какви са нашите (на САЩ) цели, какво се опитваме да реализираме, желаеме ли да влезем във война с Русия... Е, не желаеме, добре, тъй че дано го кажем ясно авансово. Досега бяхме подготвени да поддържаме Украйна, само че не сме подготвени да водиме война с Русия, тъй като те ще ни победят. И ще ни победят пагубно " предсказва Джонсън.

Украйна през днешния ден е като боксьор с една ръка и един крайник, който няма запаси. Затова тя се пробва с всички сили да въвлече Съединени американски щати в директна борба с Русия, добави някогашният анализатор на Централно разузнавателно управление на САЩ.

" Той [украинският президент] се пробва да сплаши или засрами Съединените щати да създадат повече и фактически да се включат във войната. Знаете в каква обстановка е в този момент Украйна - те са като боксьор, само че като еднорък боксьор, чиято една ръка е ампутирана или счупена и не става за нищо. Те все едно стоят на един крайник и имат единствено едно око ", подцерта Джонсън.

" А съперникът им е шесторък. И казусът е, шесторъкият ще те удря по едно и също време от север, от юг и по средата. Знаете какво вършат руснаците в този момент – те нанасят удари по цялата линия на прикосновение, а Украйна няма неограничени запаси да отвърне ", акцентира Лари Джонсън.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР