Моторист загина след тежка катастрофа с товарен камион, Проходът на

...
Моторист загина след тежка катастрофа с товарен камион, Проходът на
Коментари Харесай

Моторист загина след тежка катастрофа с товарен камион, Проходът на Републиката е затворен

Моторист почина след тежка злополука с товарен камион, Проходът на Републиката е затворен за придвижване.

Произшествието е станало в региона на село Въглевци, като по първична информация са се блъснали тежкотоварен камион с турска регистрация и два мотоциклета. На място е умрял единият моторист.

Движението в региона на злополуката се отклонява, от полицията. Леките коли минават през Прохода Шипка, а товарните камиони изчакват на място.

Моторист почина след тежка злополука с товарен камион, Проходът на Републиката е затворен 24.05.24 15:05 Politico: Байдън има намерение да разгласи Кения за главен съдружник отвън НАТО 24.05.24 14:59 Безпрецедентна безочливост: Общински доктор си дава 20 000 лв. заплата 24.05.24 14:51 Експерти показаха 5 типа месо, които е по-добре да не купувате в супермаркета 24.05.24 14:42 Митрофанова към българите: Поздравявам ви с нашия общ празник – Деня на славянската книжовност и просвета (ВИДЕО) 24.05.24 14:24

Моторист почина след тежка злополука с товарен камион

SafeNews напомня, че през април стана тежка злополука с моторист и в центъра на София.

Според очевидци на случая,  мотористът е бил облечен с защитна екипировка.

Линейката е стиггнала за 4 минути след подаването на сигнала. Ударът е бил сред мотоциклет и кола.

Мотористът е изпаднал в доста тежко шоково положение с политравма и черепно-мозъчна контузия. Настанен е в „ Пирогов “. За положението на хората в авариралата кола не се загатва, което евентуално значи, че са се отървали единствено с нерешителност.

При различен сходен случай, украински моторист пострада при злополука с кола  по околовръстния път на Добрич след разклона за село Богдан по посока към добричкия квартал „ Рилци “. При случая са се блъснали лек автомобил и мотоциклет.

Според служителите на реда повода за произшествието е отнето преимущество от страна на лекия автомобил, защото моторът се е движил по основния път. При злополуката няма жертви.

Източник: Българска телеграфна агенция

 

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР