Реал (Мадрид) продължава да се оглежда за качествен централен полузащитник,

...
Реал (Мадрид) продължава да се оглежда за качествен централен полузащитник,
Коментари Харесай

Родри попада в полезрението на Реал

Реал (Мадрид) продължава да се оглежда за първокласен централен полузащитник, който да укрепи тима след напускането на Тони Кроос. Поредното име, което е свързвано с " белия балет ", е това на Родри от Манчестър Сити, написа " Апелативен съд ".

Доскоро на " Бернабеу " се надяваха да убедят Кроос да преподпише най-малко за още една акция. Немецът обаче реши, че е време да окачи обувките и да приключи кариерата си. Така в Реал към този момент са решени незабавно да му намерят заместител, а президентът Флорентино Перес се надява да докара Родри в клуба.

Привличането на 27-годишния футболист обаче ще е доста комплицирана задача. Той има договор със Сити до 2027 година и на " Етихад " изобщо нямат желание да се разделят с един от най-ключовите си футболисти. Родри изигра следващ мощен сезон за " жителите ", в който записа 49 мача, в които има 9 гола и 14 асистенции. В момента цената му на пазара е над 100 милиона евро, а " жителите " ще изискат и много повече.

Така Реал (Мадрид) може да пренасочи своите старания към други трансферни цели. Сред спряганите имена са тези на Йозуа Кимих и Алексис Мак Алистър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР