Чешкият президент Петър Павел беше изписан от болница днес, съобщи

...
Чешкият президент Петър Павел беше изписан от болница днес, съобщи
Коментари Харесай

Чешкият президент е пострадал при инцидент с мотоциклет

Ч ешкият президент Петър Павел беше изписан от болница през днешния ден, заяви неговият офис , представен от Ройтерс. Вчера той беше леко ранен при случай с мотоциклет.

" Програмата му за идната седмица остава в действие, в това число плануваното интернационално пътешестване ", заяви неговата канцелария.

Czech President Petr Pavel was hospitalized after a motorcycle crash at a race track. Injuries are not serious but he will be under observation at the Central Military Hospital in Prague for a brief period.
— Igor Sushko (@igorsushko)
Следващата седмица чешкият президент има планувано посещаване в Йордания, а също така ще се причисли и към срещата на външните министри на страните от НАТО в Прага.

Czech President Petr Pavel hospitalized after a reported motorcycle crash
— Russian Market (@runews)
" Нараняванията са породени от рухване от мотоциклет, който се е движел с ниска скорост по време на образование на закрито ", заяви офисът му без да посочи какви са пострадванията, които е получил Павел.

Шейсет и две годишният чешки президент е някогашен главнокомандващ армията и началник на военния комитет на НАТО. Той беше определен на поста предходната година и от този момент практикува мотоциклетизъм на любителско равнище.

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР