Иранските власти са в крайно затруднено положение и все още

...
Иранските власти са в крайно затруднено положение и все още
Коментари Харесай

САЩ: Иран още не е решил как да действа

Иранските управляващи са в извънредно затруднено състояние и към момента не могат да решат какви дейности да подхващат след убийството на нуклеарния физик Мохсен Фахризаде. „ Не мисля, че те сами знаят какви ответни ограничения да подхващат ", сподели Джон Болтън, някогашен консултант на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за националната сигурност.

През последните години беше погубен Касем Солеймани, командващ елитните сили Ал Кудс на иранския Корпус на гвардейците на ислямската гражданска война, и бяха атакувани някои от най-важните обекти, свързани с иранската нуклеарна и ракетна стратегия. „ Това демонстрира, че тези, които стоят зад нападенията, може да се окажат съвсем на всички места в Иран " е мнението на Болтън.

Според него президентът Доналд Тръмп в никакъв случай не е имал премислена тактика за политиката по отношение на Техеран. Той предложи на новоизбрания президент Джо Байдън да се откаже от връщане към нуклеарното съглашение с Техеран. „ Никога не е имало нещо, което да демонстрира, че Иран е взел стратегическо решение да се откаже от нуклеарното оръжие ", сподели Болтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР