Имам колеги, които обмислят да напуснат поради отношението, което получават.

...
Имам колеги, които обмислят да напуснат поради отношението, което получават.
Коментари Харесай

Медици абдикират във Видин заради COVID-19?

Имам сътрудници, които обмислят да изоставен заради отношението, което получават. Това съобщи във "Важното, казано на глас " по bTV Радио Десислава Младенова, която е здравна сестра във видинската болница. Тя също обмисля дали да остане на работа.

25 индивида от медицинския личен състав във Видинската болница са инфектирани с ковид. Масовото проучване стартира по решение на Областния краткотраен спешен щаб за оценка на риска, поради позитивните проби за COVID-19 на медицински експерти от лечебното заведение.

В момента в кадриологичното поделение не се одобряват пациенти. Младенова описа, че има четирима заболели от личния състав и са останали четири редови сестри и три сестри от "Инвазивна кардиология ".

Тя не знае дали и други отделения са затворени и по какъв начин ще продължи работа болничното заведение. Хората, които се обръщат към "Кардиология ", се препращат към болничното заведение в Лом. Имаме сериозен дефицит на фрагменти, ще бъде много комплицирано, разяснява здравната сестра.

Тя акцентира, че има доста обвинявания към медицинските сестри, че не са носили защитни дрехи, само че това не отговоря на истината. Били са инструктирани по какъв начин да работят в рецесията, раздадени са им по един еднократен костюм за отбрана, а първоначално са получили по една еднократна маска на човек за цяла промяна.

Ползваме непрекъснато ръкавици, пазим се, само че не считам, че материалите са съответни и ни защищават задоволително, описа Младенова и добави: Винаги с нас си трият ръцете, а ние си вършим работата.

Въпреки че в болничното заведение има потребност от разнообразни експерти, досега няма отзовали се. Медицинската сестра сподели, че не знае да има доброволци, които да оказват помощ в лечебното заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР