Оливие Жиру обяви в интервю за L`Equipe, че ще сложи

...
Оливие Жиру обяви в интервю за L`Equipe, че ще сложи
Коментари Харесай

Оливие Жиру обяви, че на Евро 2024 ще бъде последното му участие с екипа на Франция

Оливие Жиру разгласи в изявление за L`Equipe, че ще постави завършек на кариерата си с националния отбор на Франция след европейското състезание по футбол,

" Ако би трябвало да бъда почтен, това ще бъде последното ми състезание със " сините ". Със сигурност ще ми липсва, само че би трябвало да дадем път на младите ", изясни голмайсторът за националния отбор на Франция с 57 попадения в 131 мача.

„ Освен това усещам физическа и психическа отмалялост. Винаги съм казвал, че ще спра, когато тялото ми изиска. Мисля, че ми остават още две положителни години във футбола. Но за националния отбор, това ще бъде краят “, сподели нападателят на Милан, който от идващия сезон ще се причисли към своя някогашен съотборник и другар Юго Лорис в Съединените щати в тима на Лос Анджелис.

Жиру е светоен първенец с Франция през 2018 година и на 37-годишна възраст ще се опита да завоюва една от най-престижните трофеи, които са му убягвали, а точно тази от европейското състезание, на което доближава край със " сините " през 2016 година

Тогава нападателят записа името си в историята на шампионата, откакто вкара първото попадение. Той се разписа в 58-ата минута с глава в първия мач на шампионата, който Франция завоюва с 2:1 против Румъния.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР