Фиорентина победи с 3:2 Каляри в изтеглен мач от последния

...
Фиорентина победи с 3:2 Каляри в изтеглен мач от последния
Коментари Харесай

Фиорентина измъкна успеха от Каляри в последния мач на Раниери

Фиорентина победи с 3:2 Каляри в изтеглен мач от последния 38-ми кръг на италианския футболен шампионат.

Фиорентина поведе в края на първото полувреме с гол на Джакомо Бонавентура, само че Каляри направи поврат през вторатата част. Алесандро Дейола възвърне равенството в 64-тата минута, а 20 по-късно Кингстън Мутандуа вкара втори гол за сардинци.

Това обаче надалеч не бе всичко в дуела, защото Фиорентина съумя да изравни в 89-ата минута посредством Николас Гонсалес.

" Виолетовите " стигнаха до триумфа с гол от дузпа на Артур Мело в 13-ата минута на добавеното време, което трябваше да бъде единствено пет. След преразглеждане със системата за видеоповторения обаче основният арбитър Алесандро Пронтера реши, че има учредения да отсъди углавен удар в интерес на гостите, който Мело трансформира в попадение, което донесе триумфа на Фиорентина.



За водения от пенсиониращия се Клаудио Раниери отбор на Каляри това бе финален мач за сезона. Тимът приключва акцията с 36 точки, като заема 15-о място. Фиорентина има още един дуел в Серия " А " - отсрочения мач с носителя на трофея в Лига Европа Аталанта, който ще се изиграе идващия уикенд.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР