Има реална опасност Дунав да не довърши първенството в Ефбет

...
Има реална опасност Дунав да не довърши първенството в Ефбет
Коментари Харесай

"Дунав" може да не завърши сезона

Има действителна заплаха " Дунав " да не довърши шампионата в Ефбет лига, даже и да бъде решено да се доиграят единствено оставащите два кръга от постоянния сезон. За това предизвестиха от фенклуба на русенци - " Дунав вечно ".

" Наред с пандемията COVID-19, която е обзела целия свят, друга " болест " вещае тъжния завършек на нашият обичан тим " Дунав ". С надълбоко отчаяние ви оповестяваме, че " драконите " най-вероятно няма да възобновят присъединяване си в шампионата, когато той се възобнови ", написаха те в послание. И показаха аргументите - липса на пари и отвод на локалната власт в Русе да разиска обстановката в клуба и да спомага за финансирането.

" От 15.02 тази година, играчите и треньорският щаб, не са вземали нито един лев. На фона на тимовете, които понижават заплатите на своите играчи, " Дунав " се откроява, като остави футболистите си без пукната стотинка точно на Великден... Огромен позор за града е това, което се случва в тима, който го съставлява в най-високото футболно равнище в България ", написа още в писмото на " Дунав вечно ".

Преди това и треньорът Людмил Киров призна за тежките проблеми в " Дунав ". Той заяви, че сметките на клуба са замразени и в касата нямало нито лев.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР