Майката на Мария Илиева не успя да скрие емоциите си

...
Майката на Мария Илиева не успя да скрие емоциите си
Коментари Харесай

Майката на Мария Илиева се разплака в ефир

Майката на Мария Илиева не съумя да скрие страстите си и се разплака в ефир. Сълзите на Ваня Монева бяха предизвикани от нейните студенти от музикалната академия „ Панчо Владигеров “, които й приготвиха специфична изненада в огромната концертна зала „ България “.

Маестро Монева чества 70 години персонален празник, 50 години на сцена и 30 години хор „ Ваня Монева “.

„ Много благодаря, че по този начин ме изненадахте. И за организацията на всичко това, тъй като е доста вълнуващо да дойдат тези прелестни и толкоз надарени студенти. Не са всички, само че са задоволително. Това в действителност е любов противоположна, която получавам и съм безпределно признателна “, показа маестро Ваня Монева в ефира на предаването „ Тази събота “ по БТВ.

Майката на поп певицата показа и какви препоръки дава на щерка си, а точно да бъде обичаща майка и да има самообладание. През годините вижда по какъв начин Мария съумява да реализира това и се гордее с нея.

“ Щастлива съм, че е такава отдадена майка. Независимо от многото си задължения, тя съумява да запази това централно място на майката при възпитанието на децата си “, добавя Монева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР