Единствената дъщеря на Майкъл Джексън вече е на 26 години.

...
Единствената дъщеря на Майкъл Джексън вече е на 26 години.
Коментари Харесай

Космическа красота! Дъщерята на Майкъл Джексън навърши 26 г. и е хипнотизираща

Единствената щерка на Майкъл Джексън към този момент е на 26 години. Времето лети, съгласни ли сте?

Помним като че ли беше през вчерашния ден, когато дребната Парис седеше в скута на татко си, само че през днешния ден тя към този момент е пораснало момиче, което гради своята музикална кариера.

Парис е родена на 3 април 1998 година Майка й е здравната сестра Деби Роу, с която Джаксън имаше дългогодишно другарство. Деби знаеше какъв брой мощно Майкъл мечтае за деца и че персоналният му живот не върви. Тя се съгласи да му роди деца.

Отношенията сред здравната сестра и краля на попа в никакъв случай не стигнаха оттатък другарството. Общо Роу роди две деца на Майкъл. Освен момиченцето Парис, тя стана майка и на Принс Джексън. Принс е с една година по-голям от сестра си.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от???????? (@parisjackson)

Роу, както се бяха споразумели, даде напълно попечителството над децата на бащата. И в подмяна получи положително възнгажрадение. Деби Роу не видя по какъв начин порастват децата й. Позволиха й да ги посети единствено няколко пъти.

Детството на Парис

Децата на Майкъл прекарват цялото си детство в имението Невърленд. Това приказно място е основано като парадайс за децата. Имението разполага със личен увеселителен парк, основан на историята на Питър Пан, и зоологическа градина с екзотични животни.

Има и кино. И плувен басейн. Освен това и лична жп гара на тематика Дисни.

Площта на имението е повече от 1000 хектара. Разполага със зелени поляни, градини, които радваха окото, и частно езеро.

Самият Майкъл посвещаваше всяка минута от свободното си време на децата. Играеше си с тях и им четеше приказки.

Въпреки това детството на Парис мъчно може да се назова щастливо. Тя е израснала без майчина обич. На излизане от имението трябвало да носи маска на лицето си или да го покрива с шал. Братята й правели същото по гледище на татко си.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от???????? (@parisjackson)

Джаксън искаше никой да не знае по какъв начин наподобяват. По този метод децата имаха опция да посещават публични места без да бъдат разпознати. Например, просто отидете на цирк или спектакъл.

Отношенията с татко й

Парис обожавала татко си. Той бил всичко за нея. Момичето даже не е стъпало на учебно заведение. Тя предпочитала да си е вкъщи, където татко й можел да пристигна всеки миг. Учителите сами идвали в дома й.

Когато Парис е  на 11, светът й се срутва. Баща й почива при съмнителни условия. Децата останали под грижите на грижовната си баба. Но нищо не можело да успокои тъгата на Парис.

Тя изпаднала в дълбока меланхолия. Изпитвала остра самотност. Не желала нищо. Отношенията със съучениците й в нормално учебно заведение не били гладки. Парис почнала да търси майка си Деби Роу. Но ще им отнеме години, с цел да открият взаимно съгласие.

Спасете Парис

Парис почнала да употребява противозаконни субстанции и да аргументи съществени вреди на себе си. За да спасят живота й, момичето трябвало няколко пъти да постъпва в психиатрична клиника.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от???????? (@parisjackson)

Парис към този момент е на 26 години. Помощта на лекарите и рехабилитацията с психолог дали резултат. Момичето към този момент е отвън дупката и желае да гради кариера.

Парис Джексън през днешния ден

Днес дъщерята на Майкъл Джексън записва песни и гради кариера на модел. Тя е доста надалеч от известността на татко си. Но  е много търсена като модел. Много рекламодатели желаят да си сътрудничат с дъщерята на великия крал на попа Майкъл Джексън. Освен това момичето в действителност е доста красиво.

Болката от загубата на обичания й татко към момента живее в сърцето на Парис. Тя му е признателна за цялото време, прекарано дружно, и за любовта му.

Парис страда доста от обстоятелството, че се разнасят толкоз доста мръсни злословия за татко й. Сигурна е, че той е най-любящият, почтен и заслужен човек, който може да съществува.

„ Зашеметяващо момиче “, „ Колко е красива! Не можеш да откъснеш очи! “, „ Красива и демонична осанка “, „ Прилича на майка ти “, „ Баща би се гордял с теб “, споделят усещанията си интернет консуматори.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР