За да развиете бизнеса си, трябва да поддържате висока стойността

...
За да развиете бизнеса си, трябва да поддържате висока стойността
Коментари Харесай

На върха на играта

За да развиете бизнеса си, би трябвало да поддържате висока цената на марката. Стойността съставлява доста неща, в това число решенията, които вашият артикул или услуга предлага на пазара, създаване на взаимоотношения и метода на заплащане. Проблемът е, че доста фактори могат да лимитират способността ви да продължите да получавате тази стойност. Обичайно е, да вземем за пример, политически климат, екологични бедствия и промени в стопанската система да лимитират потока на стойност към вашата компания.

Например през 2022 година в Съединени американски щати имаше 18 обособени бедствия, свързани с времето и климата, струващи минимум 1 милиард $. Помислете също по този начин, че в случай че инвестирате на фондовия пазар, цената ви може фрапантно да се промени, в случай че има смяна в политическия климат. Едно изследване откри, че има забележителна връзка сред политическата неустойчивост и представянето на фондовия пазар. 

За да продължи вашият бизнес да получава стойност под някаква форма, даже при изменящи се условия, би трябвало да сте сигурни, че компанията продължава да дава стойност, подобаваща за обстановката и подтекста. Това изисква мислене отвън кутията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР