Има хора, които непрекъснато привличат неподходящи хора, ситуации или чувства

...
Има хора, които непрекъснато привличат неподходящи хора, ситуации или чувства
Коментари Харесай

Проверете колко негативна енергия носите в себе си

Има хора, които непрестанно притеглят несъответствуващи хора, обстановки или усеща – дължи се на насъбрана отрицателна сила. Вероятно не подозирате, че може да сте натрупали отрицателна сила в себе си.

Някои премеждия в живота могат да бъдат обяснени със ориста и със стесняване на плещи, че ние нямаме шанс. Може да назоваваме себе си крепко стъпили реалисти, тъй като всичко е сурово и грубо към нас. Но когато това сочи, че нещата се движат в неверна посока, то би трябвало да се замислим дали да одобряваме за истина същите изказвания.

Вярно е, че в случай че чакаме нещо неприятно да ни се случи, тогава в действителност нещо неприятно ще се случи, даже и в случай че има вероятности, че обстановката би трябвало да бъде в наша изгода.

Опитайте се да отговорите на следните въпроси, с цел да прецените равнището на негативна сила, която носите в себе си:

Оплаквате ли е? Често или от време на време?

Жалващите се обичат постоянно да описват за това, което е неприятно в света. Постоянно се оплакват от неприятни метеорологични условия, неприятни условия на живот, страшния трафик, глупавите закони.

Критикувате ли?

Критиката ви притегля драми и бедствия. Обикновено вие имате мнение за всяко злополучие, което се излъчва в новините, както и за всеки проблем в непознатото семейство.

Обвинявате ли? Постоянно или единствено в избрани обстановки?

Смятате, че нямате надзор над доста обстановки живота си. Искате да се чувствате като жертва. Все другите са ви отговорни за нещо.

Благодарни ли се за живота или ще бъдете признателни, когато съгласно вас пристигна ден, в който той да се промени?

Чувствате ли се самите вие участник в събитията или чакате нещо да се случи?

Последните два въпроса са доста значими, с цел да установите дали не сте захласнати от отрицателна сила.

Ако сте признателни единствено когато нещо положително се случва, съгласно вашата оценка, това значи, че сте извънредно отрицателен вид. Със сигурност възприятието на признателност за нещо значи, че има светлина в тунела.

Ако мислите, че неприятностите се изсипват единствено на вашата глава, значи, че сами си лепите етикет на жертва. Конкретно, за всичко неприятно, което се случва отговорно е „ небето “, ”гадният живот „, “нещо друго “, а когато се случи нещо положително, тогава заслужили сте вие, вашата работа, трудът и отдадеността. Не е ли необичайно, че за някои външни условия обвинявате други фактори или хора, а за всичко друго вие си приписвате заслугите.

Ако сте дали отговор с да на някой от посочените нагоре въпроси, в себе си имате негативна сила, което има наклонност да пораства. Въпреки това, има способи, по които можете да „ изчистите “ и положителната вест е, че това постоянно е допустимо.

Първо би трябвало без запаси да приемате. За да се изчистите от отрицателна сила би трябвало да осъзнаете, че до момента в който мислите, че за всичко, което се случва отговорен е някой трети, доста ще страдате. Когато осъзнаете, че всичко излиза от вас ще осъзнаете насладата и мира. Разбира се, би трябвало да измененията и отношението си. Опитайте света и събитията да виждате от позиция хубавата страна.

За тази смяна е належащо време и отдаденост, само че за малко време ще достигнете до изненадващи резултати. Всеки път, когато се окажете в обстановка, в която си казвате или мислите за отрицателни неща, сменете мисълта! Ще се изненадате какъв брой бързо в живота си ще се настанят положителни хора, положителни благоприятни условия и условия.

инфо: pik.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР