“Изкуството винаги служи на красотата, а красотата е удоволствие във

...
“Изкуството винаги служи на красотата, а красотата е удоволствие във
Коментари Харесай

Корте Зари – мебели, които разказват история

“Изкуството постоянно служи на хубостта, а хубостта е наслаждение във форма ” – Борис Пастернак

През 1970 Рино Зари, млад майстор със пристрастеност към месинга и леенето, взема решение да сътвори компания учредена на неговите креативност и качества.

В резултат на тази занаятчийска увереност и разпоредителност се появява “Arredamenti San Marco ”, дребен локален бизнес, а скоро по-късно и успешно показан в по-широк народен пазар.

Благодарение на работата, осъществена благодарение на най-важните дизайнери и архитекти, компанията е направила доста завоевания и е получила многочислени самопризнания с течение на годините в Италия.

Производството е мощно разширено и разнообразно, материалите са възобновени и обогатени – в допълнение към месинга и алуминия, в този момент използваме желязо, мед, дърво и стъкло, както и – съставените елементи като умения, буйно занаятчийство дружно с нашето мото: Excel – Превъзходен.

“Баща ми, който в този момент е “Commendatore del Lavorо “, след повече от четиридесет години работа, безрезервност и задоволство, гледа на тази компания почти като на четвърто дете и тя, дружно с Corte Zari, която изцяло олицетворява топлота, уют, стилна грациозност на рафинирани и прочувствени пространства.

С любов и почитание,

Симоне Зари ”

Представяме ви дребна част от концепциите на марката за моден и комфортен дом. Ние можем да кажем че това са мебели, които описват история. Надяваме се с помощта на тези фотоси да се вдъхновите да създадете своя дом по един неповторим модел – Вашият!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР