Световноизвестната дизайнерка отвори магазин в Мейфеър. Магазина е с полирани

...
Световноизвестната дизайнерка отвори магазин в Мейфеър. Магазина е с полирани
Коментари Харесай

10 неща които трябва да знаете за новият магазин на Виктория Бекъм

Световноизвестната дизайнерка отвори магазин в Мейфеър. Магазина е с полирани бетонни стълби, характерен личен аромат и вероятно – с Дейвид работещ като пазач.

1) Интериорът на магазина е дело на Фаршид Мусави, една от най-успешните архитекти в днешно време. Мусави е виновна за основната концепция и инфраструктурата на Лондонския Олимпийски парк. Ако желаят да разберете повече за нейният изострен, съвременен и изчистен естетически жанр можете да разгледате Музеят на актуалното изкуство в Кливланд, Охайо. Също по този начин, тя е доста обаятелна и носи тринайсет сантиметрови токчета на работни срещи.

2) Магазинът има своя характерен мирис. Свещите на Diptyque – Feu de Bois, в случай че би трябвало да сме по-точни.

3) Запознайте се с съседите! На взривоопасната отсрещна страна се намира пазарът на Дувър Стрийт, а няколко порти по-надолу Клубът на Изкуството. Също по този начин е доста комфортна точка за бързо извършване на покупки от Ив Сен Лоран и Кристофър Кейн.

4) Във ВИП зоната за извършване на покупки има произведения от известния създател Деймиън Хърст.

5) Шкафовете се американски и всички са направени от орех. Виктория разказва това като “скъпо, доста скъпо ”, като ние подозираме че нейната визия за скъпо е малко по-различна от тази на елементарните хора.

6) Ана Уинтур е посетила магазина преди неговото отваряне.

7) Най-главното нещо в магазина е внушително полирано бетонно стълбище. Така че може би не би трябвало да носите прекомерно високи и неуместни токчета в случай че не желаете да рискувате да паднете пред Виктория Бекъм, Ана или други сходни.

8) Любимото нещо на Викотория Бекъм в магазина е тъмното зелено стъкло с цвят на черупка на бръмбар в пробната.

9) Дори мега звездите имат строителни проблеми. Две вечери преди отварянето на магазина, Виктория Бекъм идва за вечерната си аудиенция, с цел да разбере че работниците все още приключват някои строителни неща, “целите облекла бяха в прахуляк. Те не бяха предпазили облеклата! Можете ли да си визиите? ”

10)  Виктория сподели, че Дейвид може да бъде забелязан в магазина работещ като пазач. Всеки четец, който ни изпрати фотография на Дейвид, който в действителност работи това печели премия!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР