Пригответе се за един магически март 2023 г., тъй като

...
Пригответе се за един магически март 2023 г., тъй като
Коментари Харесай

Хороскоп за март 2023 г.: Късметлийските зодии, които ще получат финансов тласък

Пригответе се за един вълшебен март 2023 година, защото някои от зодиите ще преживеят същински вълшебни моменти, когато става въпрос за техните финанси. Кои са късметлиите, ще попитате? Нека първоначално да разгледаме по-подробно кои зодии могат да чакат шанс и какъв тип шанс могат да чакат.

Дева

През март 2023 година Девите могат да чакат извънреден интервал на подем както във финансовото, по този начин и в прочувственото си положение. Това удобно време ще им донесе възприятие на обилие и задоволство, друго от всичко, което са изпитвали от известно време. Време е да грабнете момента и да се възползвате оптимално от този удобен интервал. Сърдечните въпроси също ще имат позитивен поврат, защото те може да намерят специфичен човек, който желае по-дълбока и по-сложна връзка с тях. За да се възползвате изцяло от тази опция, отвореният разум и сърце са от значително значение.

Близнаци

Близнаци, пригответе се за сезон на финансов разцвет, в който парите няма да са проблем. Вселената е подготвила доста обилие за вас. Освен това любовта витае във въздуха и може да откриете, че някой специфичен човек ви чака тъкмо зад ъгъла и е подготвен да ви изненада по непредвидени способи.

Рак

Раци, време е да прегърнете опциите, които ви се откриват, и да не позволявате на финансовите проблеми да попречат на напредъка ви. Доверете се на звездите, защото те ви чакат доста сполучливи моменти през идния април. Не се тревожете за евентуални финансови неуспехи, защото вместо това имате капацитет за огромни облаги. Бъдете отворени, бъдете положителни и наблюдавайте по какъв начин Вселената работи във ваша изгода.

Риби

Според хороскопа за март 2023 година Рибите са една от щастливите зодии през март. Родените под този знак ще имат благословен месец и парите няма да ги вълнуват. Финансови облаги и непредвидени облаги могат да им дойдат, което ще им помогне да се усещат сигурни и спокойни през целия месец.

Ето  шест цифри, които астролозите считат, че ще бъдат извънредно щастливи за вас през март 2023 г  .: 8, 14, 23, 29, 37 и 42!

  • 8 – Това число се свързва с обилие, разцвет и триумф. Това е ужасно число, което би трябвало да имате поради, когато вземате финансови решения.
  • 14 – Известен с връзката си с позитивността и растежа, 14 е отличен избор за тези, които търсят персонално или професионално развиване.
  • 23 – Силно число, представляващо ново и ново начало, 23 е отличен избор за всеки, който желае да направи забележителна смяна.
  • 29 – Това число е обвързвано с духовното израстване и интуицията. Това е отличен избор за тези, които желаят да задълбочат разбирането си за себе си и света към тях.
  • 37 – Известно с връзката си с шанс и шанс, 37 е число, което би трябвало да запомните за тези, които желаят да рискуват и да преследват фантазиите си.
  • 42 – Числото 42 се свързва с достижение и триумф във всички области на живота. Имайте поради това число, когато си поставяте цели и работите към фантазиите си.

ОВЕН (20 март – 19 април)

Уау, март демонстрира ГОЛЯМ фокус върху пожънаването на премиите за работата, която сте положили през 2023 година! Въпреки че това ще бъде доста позитивен миг в множеството случаи, за някои от вас, които не съумяха да се оправят или не се вложиха на 100%, може да усетите резултата в този момент. Развитието към 2 март евентуално ще включва разгорещени полемики сред вас и другар, в границите на група или с детето на различен човек.

ТЕЛЕЦ (19 април – 20 май)

С подобен мощен акцент върху въпросите на кариерата, един от родителите ви и/или действия отвън дома ви, може да ви е мъчно да разберете върху какво да се концентрирайте! Индикациите към вас подсказват, че може да се наложи да избягвате да вземате решения, до момента в който не станете напълно наясно с обстоятелствата, изключително към 5 март, когато тези области от живота ви може да са малко „ мъгливи “… изчакайте, до момента в който се обясни, преди да предприемете ход. 19-ти наподобява по-добре, с цел да видите нещата такива, каквито са.

БЛИЗНАЦИ (20 май – 21 юни)

Енергиите към вас през този месец акцентират доста области от живота ви… само че бих желал да се съсредоточа върху връзка, която неотдавна се появи в живота ви или развиване, включващо другар, група, към която принадлежите, и/или детето на различен човек (особено сътрудникът на едно от вашите деца). Индикациите към вас този месец подсказват, че след 7 март нещо по отношение на тези хора или обстановки, свързани с тях, ще регресира, връщайки ви назад към предходна ситуация/състояние.

РАК (21 юни – 22 юли)

С толкоз доста сили, които сега засягат „ скрити “ проблеми и взаимни финанси, евентуално можете да очаквате доста да се случват с тези въпроси. Важно е към 8-и да се придържате към обстоятелствата, вместо да позволявате на страховете и въображението ви да надделеят, когато имате работа с различен човек. Това се отнася и за фамилиарност, секрети, вложения, прехрана на деца и/или задължения.

ЛЪВ (22 юли – 22 август)

Според хороскопа за март 2023 година връзките са с доста мощен акцент този месец, Лъв, допуска, че другите хора ще играят доста по-голяма роля в живота ви от нормално. За някои от вас това ще бъде страхотна вест, само че за други може да откриете, че тези други хора имат прекалено много дума за това накъде върви животът ви. Енергиите, които виждам към вас този месец, допускат, че имате опция да задълбочите връзките си с други хора, стига да можете да вършиме взаимни отстъпки с тях (особено към 9-ти).

ДЕВА (22 август – 22 септември)

Промяна в силата при започване на месеца допуска, че можете да очаквате темпото на живота ви да бъде към момента доста забързано, само че по-управляемо, в сравнение с е било за към два месеца! Промените, които изпитвате в този момент, е по-вероятно елементарно да се интегрират в живота ви. Новините, късите пътувания, връзката, която споделяте с брат или сестра и ученето, се чака да бъдат значими от 9 март нататък.

ВЕЗНИ (22 септември – 23 октомври)

Въпреки че продължава да има огромен фокус върху проблемите към деца, други близки и/или любовна връзка, част от това към този момент ще е отслабнало, като фокусът ви ще се измести малко повече към осъществяване на вашите отговорности и отговорности на работа и към другите. Развитие към 13 март евентуално ще бъде изненадващо или извънредно на работа или там, където прекарвате по-голямата част от времето си и ще се нуждаете от еластичен метод, с цел да се възползвате оптимално от него.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)

Част от „ горещината “ ще напусне домашната ви сцена след 15 март, поставяйки ви в по-добра позиция да стабилизирате персоналния си живот, фамилни въпроси и/или имотни проблеми. През втората половина на месеца любовният ви живот се разгорещява: самотните Скорпиони евентуално ще бъдат по-отворени към любовта в живота си, до момента в който привързаните могат да чакат с неспокойствие малко да подправят нещата. Децата евентуално ще се нуждаят от повече внимание.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

Енергиите към вас през този месец акцентират скорошните, непредвидени събития в работата и вкъщи, които изискват доста еластичен метод, с цел да ги стабилизирате. Ситуация, която поражда към 19 март, евентуално ще подчертава върху тези въпроси, защото ще би трябвало да вземете мъчно решение, включващо тези области от живота ви: макар че може да е мъчно да вземете решение, то ще ви помогне да достигнете до повратна точка.

КОЗИРОГ (21 декември – 21 януари)

Според хороскопа за март 2023 година натовареното движение, което изпитвате, наподобява, че ще продължи до 20-ти, когато смяната в силите допуска, че фокусът ви ще се насочи към вашето семейство, персонални въпроси и проблеми към парцела. След това също наподобява, че потребността ви от усамотение ще бъде по-силна от нормално, което прави това подобаващ миг за отбягване на ненужни задължения отвън дома ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)

Със сигурност има доста протичащи се неща за вас този месец, като продължение на натоварените сили, които бяха към предишния месец! Индикациите към вас в този момент мощно подсказват, че ще сте заети с организирането на вашите финанси и други въпроси, които способстват за възприятието ви за сигурност. Може да се наложи да бъдете гъвкави, когато се занимавате с тези въпроси, тъй като към 22 март евентуално ще ви сполети непредвидена обстановка или вест.

РИБИ (19 февруари – 20 март)

Тъй като вашият рожден ден е през идния месец, напълно естествено е да сте доста по-заети от нормално. Нещата би трябвало да стартират да се утаяват най-малко малко след 20 март, когато смяната в силата значи, че фокусът ви ще се насочи към вашите финанси и проблемите към сигурността, които евентуално ще се нуждаят от вашето внимание по-късно. Като част от този фокус развиването към 24-ти евентуално ще бъде доста интензивно, само че ще ви помогне да достигнете финансова повратна точка.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР