Има един руски виц – вървят той и тя. Тя

...
Има един руски виц – вървят той и тя. Тя
Коментари Харесай

Хейтминутка: Кънки с остър връх

Има един съветски анекдот – вървят той и тя. Тя го хваща на разположение:

- Влюбена е – мисли си той.

- Поледица е – мисли си тя.

И ние по този начин в София – кой за каквото се хване, все е от изгода. Тротоарите са заледени, от покривите пада лед, а обезпечено рухване ви оферират пешеходните пътеки вид “зебра ” (друг е въпросът, че аз червени зебри не знам да има), чиято багра е чудна за пързаляне. Ако не съумеете там да паднете, то плочките на доста магазини, кафенета, заведения за хранене  и осъвременени входове на блокове и кооперации с аспект към многолюден тротоар са другата ви опция. Обновени са и доста ДКЦ-та, банкови клонове и стъпала пред учебни заведения – и там не жалят пари за настилки, подобаващи за географски ширини, където сняг не пада.

Знам, ще кажете - пробвай да видиш какво е на жълтите павета. Да, но като са ги слагали тях, са били към двореца, театъра, Народното събрание, а там дамите с каляски са ходили.

А пък в Петербург от време на време заливат с вода пространството сред няколко жилищни здания и вечер всички са там със зимни кънки. Ние в София в новините влизаме с отварянето на някоя зимна пързалка.

Не, не е за нас този сезон...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР