Илюстрация Увеличаване Смаляване В новия брой на Тежка индустрия разглеждаме

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване В новия брой на Тежка индустрия разглеждаме
Коментари Харесай

Специалното издание "Тежка индустрия" е вече на пазара

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
В новия брой на " Тежка промишленост " преглеждаме в дълбочина секторите металургия, добивна и химическа индустрия, машиностроене, енергетика и произвеждане на цимент и строителни материали, като използваме за основа данните на класацията " Капитал Топ 100 " за най-големите компании в България. Специалното издание на " Капитал " дава отговор на въпроса каква беше миналата 2018 година за българската тежка промишленост, какви са били главните проблеми и трендове в бранша, както и какви са упованията на бизнеса за идващите години.

В материалите от изданието ще намерите информация за най-големите 100 компании в тежката промишленост (по приходи) и ще разберете кои са водачите в главните браншове.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ще научите също, че металургията регистрира положителни резултати на фона на комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай, машиностроенето се радва на възходящи непознати вложения, строителният взрив и вложенията са факторите за положителната минала година за производителите на цимент и стъкло, а енергетиката от централизирана и индустриална става все по-свободна и ориентирана към услугите.

Изданието " Тежка промишленост " е част от абонаментния проект Капитал PRO, само че може да бъде закупено е независимо на pdf и хартия тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР