Луксозната марка автомобили Bentley Motors отворипървия си сервизен център в

...
Луксозната марка автомобили Bentley Motors отворипървия си сервизен център в
Коментари Харесай

Bentley отвори първия си сервизен център в България

Луксозната марка коли Bentley Motors отворипървия си сервизен център в България. Модерното оборудване е оборудвано с технологии за обслужване и ремонт, гарантиращи на българските клиенти на Bentley, че ще получат най-хубавото обслужване за своите коли, споделят от Bentley Motors.

Сервизният център се намира в София, на територията на комплекса Порше София Запад, и се ръководи от „ Порше Интер Ауто “.

Новият център в София е доказателство за непрестанно разширяващия се профил на марката в Европа. Пристига в основен миг, когато сме напът да пуснем нашето четвърто потомство Continental GT “, сподели Балаш Руз, шеф на Bentley Motors Europe.

Генералният управител на „ Порше Интер Ауто БГ “ също разяснява новия сервизен център на първокласната марка, като съобщи, че това е опция за клиентите на марката да се възползват от „ опита на нашите техници и сервизен личен състав “.

Сервизният център е с повърхност от 90 кв. м и е оборудван с два особено създадени подемника за коли, като Bentayga и Continental GT.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР