Хабиб Нурмагомедов иска да защити своята титла в лека категория

...
Хабиб Нурмагомедов иска да защити своята титла в лека категория
Коментари Харесай

Хабиб се надява да се бие с Фъргюсън в Русия

Хабиб Нурмагомедов желае да отбрани своята купа в лека категория на UFC в Русия и счита, че Тони Фъргюсън е най-заслужилия кандидат, който да показа Октагона на UFC с него. По думите му, дагестанският войник се надява този дуел да се реализира напролет на 2020 година.

" Ще бъде през март или април ", изясни той. „ Казах го ясно - желая да се удрям на огромна сцена и единствената огромна закрита сцена в Русия е „ Газпром Арена” в Санкт Петербург, тъй че желая да се удрям там. “

Нурмагомедов продължи да обяснява, че съгласно него Конър Макгрегър би трябвало да заслужи шанса да се бие за купата на леката категория. Това бе разяснение, пристигнало откакто бащата на Нурмагомедов съобщи, че приветства реванш сред сина си и Макгрегър в Москва.

„ От гледната точка на играч, съперничеството ни с Макгрегър е минало “, сподели той. „ Нямам какво да потвърждавам. Но той има какво да потвърди. Знаем го всички.”

За Нурмагомедов Фъргюсън е този, който заслужава багра за златото в дивизията.

“Трябва да кажа, че Тони Фъргюсън го заслужава повече. Трябва да му се признае. Той има серия от 12 следващи победи. Заслужава това доста повече от Конър. Макгрегър би трябвало да се върне в клетката и да спре да удря старите хора. Трябва да се държи като професионален войник, да се върне и да завоюва мястото си измежду останалите. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР