Гръцкият гранд Панатинайкос удължи договора на старши треньора Иван Йованович

...
Гръцкият гранд Панатинайкос удължи договора на старши треньора Иван Йованович
Коментари Харесай

Панатинайкос се разбра с треньора за нов договор

Гръцкият гранд Панатинайкос удължи контракта на старши треньора Иван Йованович за още две години, откакто сръбският експерт изведе детелините до присъединяване в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите, заяви формалната страница на клуба. Така 59-годишният треньор остава на стадион "Апостолос Николаидис " най-малко до юни 2024-а година.

Договорът му изтичаше в края на юни, само че Йованович съумя да стабилизира Панатинайкос и да го класира на 4-о място, което беше задоволително за завръщането на европейската сцена. Отделно от това, отборът ще играе и на финала за Купата на Гърция в неделя против ПАОК.

"След среща през днешния ден сред мажоритарния акционер на Панатинайкос Янис Алафузос и треньора на тима, беше контрактувано съдействието с Иван Йованович и неговия екип да бъде удължено с още две години! Така основаното позитивно въодушевление беше подпечатано и остава завършването на формалната част с подписването на новия контракт, се споделя в мнението на клуба.

"Искам да благодаря на управлението на Панатинайкос и господин Алафузос за опцията да продължимс моите сътрудници работата, която започнахме в Панатинайкос преди към година. Желанието ми е да изглеждаме почтено за упованията на историята на Панатинайкос и на милионите му почитатели ", сподели треньорът от своя страна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР