Град Бургас ще бъде домакин на първото Балканско първенство по

...
Град Бургас ще бъде домакин на първото Балканско първенство по
Коментари Харесай

Първото Балканско първенство по бийтбокс ще се проведе в Бургас на 31 август

Град Бургас ще бъде хазаин на първото Балканско състезание по бийтбокс. То ще се организира на 31 август от 18:30 часа на открита сцена в непосредствена непосредственост до КЦ " Морско казино ". Някои от най-хубавите бийтбокс актьори от България и прилежащите й страни ще се изправят един против различен в директни борби за първата по рода си купа, осигуряваща квота за Световното бийтбокс състезание.

Състезанието ще протече в два стадия. Първият ще се организира напълно онлайн във facebook страницата на събитието. Всеки, който желае да взе участие, би трябвало да показа видеоклип на свое бийтбокс осъществяване с дълготрайност от 60 до 90 секунди. Видеото би трябвало да бъде качено в Youtube и оповестено на стената на събитието Balkan Beatbox Championship във facebook.

Най-добрите 12 ще бъдат класирани за идващия стадий - директните борби на сцената в Бургас. Крайният период за подаване на видео поръчките е 15 август 2018 година Ще се одобряват единствено такива от актьори, живеещи в страни на Балканите.

Събитието се провежда от Българска бийтбокс асоциация, Община Бургас и Младежки културен център, с поддръжката на Световната бийтбокс федерация - Beatbox Battle, самодейността " Бургас харесва младите ", музикална къща " Фактор ", Beatbox Battle TV, Beatbox Greece, Red Bull България и радио " Power FM ".

*** ПРАВИЛА/РЕГЛАМЕНТ ***

Битките ще се проведат в известната система: А - Б, А - Б.

Всяка борба ще има общо 4 рунда (по два за всеки участник).

Продължителността на всеки рунд ще бъде 90 секунди.

В надпреварата няма да има така наречен екстра рундове, което значи, че спечелилият ще бъде избиран незабавно след приключването на борбата.

*** НАГРАДИ ***

1-во място:

- microphone AKG D5, обезпечен от нашите публични сътрудници: музикална къща " Фактор " ;

- грамота;

- правото да взе участие на идващото Световното бийтбокс състезание.

2-ро място:

- AKG headphones, обезпечени от нашите публични сътрудници: музикална къща " Фактор " ;

- грамота.

3-то място:

- грамота.

Организаторите ще обезпечат настаняването на всички участници в надпреварата. Очаквайте скоро повече информация за журито и програмата на събитието, в която ще има спомагателни приятни изненади.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР