Главният изпълнителен директор на най-голямата жилищна компания в Германия Ролф

...
Главният изпълнителен директор на най-голямата жилищна компания в Германия Ролф
Коментари Харесай

Отоплението на жилище ще е двойно по-скъпо от месечния наем

Главният изпълнителен шеф на най-голямата жилищна компания в Германия Ролф Бух в изявление за Spiegel сподели, че не може да подсигурява на клиентите си топли жилища идната зима.

Според него част от германците ще се сблъскат със обилни спомагателни разноски за отопление. „ При някои наематели могат да доближат сума, равна на двумесечен наем”, изяснява шефът на компанията.

Бух изрази угриженост за енергийната рецесия заради обстановката в Украйна и даде да се разбере, че идва вълна от покачвания на цените. „ Политиците в цяла Европа са регламентирали, че при положение на дефицит на газ частните консуматори ще бъдат изключени последни. Но към момента не е ясно в елементи какво ще се случи, в случай че да вземем за пример налягането в мрежата спадне. Ние към този момент сме угрижен “, добави той, отбелязвайки, че Германия няма да може бързо да се отдръпна от доставките на съветски газ.

След началото на съветската военна специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна, Западът ускори санкционния напън върху Москва. Много страни оповестиха заледяване на съветски активи. Призивите за понижаване на зависимостта от съветските енергийни запаси стават все по-силни в Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР