Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще посети Белград през

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще посети Белград през
Коментари Харесай

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Белград през октомври

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг ще посети Белград през първата половина на октомври за диалози със сръбския президент Александър Вучич, заяви Танюг, като се базира на дипломатически източници в Белград1 съобщи Българска телеграфна агенция.

" Деликатността на визитата, на момента и събитията, при които ще се състои визитата, са причина нито едната, нито другата страна към този момент да не желаят да оповестят детайлности за формата, тематиката и датата на срещата ", прибавя организацията.

Вучич стачкува през вчерашния ден пред Столтенбег по отношение на рецесията, зародила в северно Косово, когато няколко десетки бойци от специфичните елементи навлязоха на територията на популации със сърби регион в Северно Косово и бяха ситуирани в непосредствена непосредственост до изкуственото езеро Газиводе, с цел да подсигуряват сигурността на косовския президент Хашим Тачи по време на негова обиколка там. Междувременно сръбските въоръжени сили бяха сложени в цялостна подготвеност. По-късно през вчерашния ден косовските специфични елементи РОСУ се изтеглиха от Северно Косово след обиколката на Тачи, а обстановката се възстановява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР