Извънредна новина от Бъкингамския дворец. Медицинският екип на крал Чарлз

...
Извънредна новина от Бъкингамския дворец. Медицинският екип на крал Чарлз
Коментари Харесай

Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност

Извънредна вест от Бъкингамския замък. Медицинският екип на крал Чарлз ІІІ е в нараснала подготвеност. Кралят, който наподобява не може да забави темпото, е решен да участва на всички значими кралски задължения, до момента в който се лекува от рак.

„ Лекарите на 75-годишния монарх, които са му дали зелена светлина да участва на обществени отговорности, са в нараснала подготвеност да реагират на всяка незабавна здравна обстановка поради влошеното му здравословно положение “, разкрива вътрешен източник, съобщи БЛИЦ.

Източникът прибавя: „ Дворецът е наясно със здравословното положение на краля и подхваща всички нужни ограничения, с цел да избегне всевъзможни нежелани произшествия. “

Това се случва, откакто Бъкингамският замък удостовери, че крал Чарлз ще участва с старание на събитието Trooping the Colour.

Според Daily Mail дворецът е удостоверил, че се чака крал Чарлз да участва на службата по случай Деня на жартиера дружно с кралица Камила в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор на 17 юни след церемонията Trooping the Colour.

Според Sky News Australia крал Чарлз е „ съществено болен “, напомня SafeNews.

Кралица Камила също даде настояща информация за здравословното положение на брачна половинка си, разкривайки, че кралят „ се оправя добре “, само че „ няма да прави това, което му се споделя “.

Британската поп икона Род Стюарт също неотдавна разкри детайлности за лекуването на крал Чарлз от рак, откакто се срещна с него на първите благотворителни награди на King’s Foundation в двореца Сейнт Джеймс на 11 юни в Лондон.

Род Стюарт разкри, че монархът е загатнал за лекуването на рака, когато са се срещнали, като сподели: „ Той се лекуваше през днешния ден, сподели ми. Аз прекосих през всичко това. Лекувах се пет дни в седмицата. Подобно на него, аз към момента работех. Той е незабравим “.

От друга страна, кралски коментатор помоли монарха да последва метода на Кейт Мидълтън и да се концентрира върху здравето си, защото се притеснява, че здравословното положение на монарха може да се утежни, в случай че не спре да рискува.

Появата на краля на събитието „ Денят Д “ в Портсмут в сряда беше първата му обществена поява и най-значимата му изява след диагностицирането на рака.

Кралят ще инспектира бойците от карета, а не на кон, както е правено през предходните години.

Камерън Уокър твърди в ефира на GB News: „ Съществува същинска угриженост за нашия монарх. Той е на 70 години, знаем, че се лекува от рак. Различните членове на неговия личен състав и, несъмнено, кралицата, намекнаха за обстоятелството, че той е малко работохолик.

Той не обича да седи умерено. Обича да бъде виждан. Обича да е на открито и наподобява, че е нараснал броя на уговорките си. “

Заявлението на Бъкингамския замък, че кралят ще се върне към някаква форма на обществени отговорности, допуска, че всеки негов ангажимент ще бъде под лекарско наблюдаване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР