Футболният специалист Николай Киров-Белия е фаворит за нов треньор на

...
Футболният специалист Николай Киров-Белия е фаворит за нов треньор на
Коментари Харесай

Има вариант за треньор на Арда

Футболният експерт Николай Киров-Белия е любимец за нов треньор на Арда, заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на свои източници. Новакът в елита търсят нов ментор, откакто по-рано през днешния ден се разделиха по взаимно единодушие със Стамен Белчев.
44-годишният Киров за последно работи в Ботев (Пловдив) до предишното лято, а през 2017 година той изведе "канарчетата " до Купата на България и Суперкупата. В същото време Белчев по всяка възможност ще се завърне в ЦСКА София. Той работи на "Българска войска " в интервала до 2016-2018 година. Управата на "червените " имаше интерес към Белчев още през есента, само че тогава Арда не го пусна и Милош Крушчич пое състава на "армейците ".

Междувременно за БНР коментар на обстановката направи и Петър Пешев, президент на Арда.

"Няма да бързаме с избора на нов старши треньор на Арда. Такъв ще има евентуално в края на месеца, само че не водим договаряния сега с нито един експерт ". Това призна в изявление за "Хоризонт " Петър Пешев. Президентът на Арда бе безапелационен, че договаряния не се водят нито с Николай Киров, нито с Александър Томаш.

"Разделихме се със Стамен Белчев по взаимно единодушие. Абсолютно по взаимно единодушие. Мисля, че и той е удовлетворен от престоя си в Кърджали. След празниците ще мислим за нов треньор. Сега ще тръгнат спекулации, само че кой ще е отпред на Арда ще стане ясно до края на месеца ", сподели Петър Пешев. Шефът на новака в първа професионална лига разкри, че двама от чужденците към този момент не са в клуба.

"Единият беше изваден от тима. Става дума за Илиша Сам. Дойде и ме попита дали може да разтрогне и да си върви. Другият искаше да се прибера в Англия при родителите си - Конър Рандал. Другите имат контракт до лятото. Стадионът върви по съвършен метод. Отливат се фундаментите за стълбовете. Таблото се отлива. Тревата поникна. Всичко върви по проект. Всичко ще е готово до края на юни месец. Осветлението ще е готово и преди този момент. Тревата ще е подготвена в края на юни, началото на юли ", сподели Петър Пешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР