Рапърката и носителка на няколко награди Грами Ники Минаж е

...
Рапърката и носителка на няколко награди Грами Ники Минаж е
Коментари Харесай

Арестуваха рапърката Ники Минаж заради наркотици

Рапърката и носителка на няколко награди „ Грами " Ники Минаж е била задържана на летището в Амстердам, тъй като е пренасяла опиати. Това заяви самата тя посредством платформата Инстаграм, а видеоклипът ѝ беше публикуван в обществените мрежи от доста нейни фенове.
Прочетете още
На клипа Минаж разисква ареста си с служител на реда, който ѝ споделя, че е „ арестувана, тъй като придвижва опиати ". Видеото е дълго над три минути.

Певицата дава отговор, че не носи опиати и желае от служителя на реда достъп до юрист.

След размяната на реплики, служителят на реда ѝ споделя да се качи в автомобила с думите „ Ще ви закараме на идващия ви концерт ", на което Минаж дава отговор „ Ще ме закарате ли? ", очевидно объркана.

От изданието USA Today се свързаха с мениджърите на певицата и локалната полиция. Властите обявиха, че не могат да дават информация за хора, които са над 18 години, тъй като те са под отбраната на закон за персоналните данни. Те не потвърдиха за ареста, написа bTV.

Задържането на Минаж в Амстердам се случва дни откакто онлайн се появиха изказвания, че силите за сигурност на летището в Амстердам „ желаят да саботират " турнето на певицата. „ Те вършат всичко, с цел да спрат това турне. Взеха ми багажа и като ги попитах къде е, дадоха отговор, че още е на самолета. Няма по какъв начин да е там. Точно по този метод ти поставят някакви неща в чантите ", разяснява певицата онлайн.

В други изявления онлайн Минаж споделя, че служителите на реда на летището получавали „ огромни пари ", с цел да спрат турнето ѝ.

Силите за сигурност не разясниха публично обвиняванията.

Nicki Minaj has been arrested in Amsterdam (of all places) for “carrying drugs. ”

Minaj immediately went on Instagram Live and asked for a lawyer.

She initially declined to get into a police vehicle until she had a lawyer and repeatedly asked for the address of where she was…
— Yashar Ali???? (@yashar)

   View this post on Instagram   

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР