Прокурорите в Ню Йорк обвиниха главния защитник на Харви Уайнстийн

...
Прокурорите в Ню Йорк обвиниха главния защитник на Харви Уайнстийн
Коментари Харесай

Прокурорите обвиниха адвоката на Харви Уайнстийн в нарушаване на правилата за поведение

Прокурорите в Ню Йорк упрекнаха основния бранител на Харви Уайнстийн в правене на обществени изказвания, целящи да сплашат евентуален очевидец преди повторния развой на падналия кино магнат, и желаеха от арбитър да предприеме дейности.

Окръжната прокуратура на Манхатън изпрати писмо до съдията по делото, в което подлага на критика мненията, направени от юрист Артър Айдала отвън съда на 1 май, призовавайки съдията да инструктира екипа на отбраната „ да не прави обществени изказвания, обсъждайки или пренебрегвайки евентуални очевидци в бъдеще ”.

Върховният съд на Ню Йорк предишния месец отхвърли присъдата на Уайнстийн за обезчестяване от 2020 година, като реши, че съдията незаслужено е позволил доказателства против него въз основа на обвинявания, които не са част от делото.

В този незабравим развой #MeToo Уайнстийн беше наказан за обезчестяване от трета степен за нахлуване против амбициозна актриса през 2013 година и за самоналагане на асистентка на телевизионната и филмовата продукция, Мир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР