Джо Джонас и брат му Ник се насладиха пътуване с

...
Джо Джонас и брат му Ник се насладиха пътуване с
Коментари Харесай

Джо Джонас и брат му Ник са откарани с лодка до тренировката за Гран При на Монте Карло, след като са се насладили на лукса на хотел Eden Roc по време на филмовия фестивал в Кан

Джо Джонас и брат му Ник се любуваха пътешестване с лодка от едно събитие до друго, до момента в който се насочваха към тренировката за Гран При на Монте Карло, откакто прекараха деня на филмовия фестивал в Кан

Ник, на 31 години, изряза небрежна фигура в електриково синьо в комбиниране с поло тениска и подобаващи куфари, завършвайки с чифт нюанси екстри до лодката и Ник беше хванат да носи пакет пури.

Те се причислиха от мъжки другар за пътуването им и наподобява, че са донесли някои класни смокинг с тях преди събитието.

Джо беше забелязан по-рано до пристана на обичания хотел на звездите, появявайки се в радостно въодушевление, до момента в който светваше с лъч и крачка подпишете се в обектива.

По-рано денем звездата от DNCE се наслаждения на гмуркане през слънчевия ден в Антиб и беше сниман от хотела в чифт тъмнозелени плажни гащета.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР