Бившият главен научен съветник на британското правителство Патрик Уелънс е

...
Бившият главен научен съветник на британското правителство Патрик Уелънс е
Коментари Харесай

Британски учен: Нова пандемия е абсолютно неизбежна

Бившият основен теоретичен консултант на английското държавно управление Патрик Уелънс е декларирал, че нова пандемия е безусловно неизбежна и е призовал новото английско държавно управление да се концентрира върху подготовката за нея, предупреждавайки, че към момента не е готово, оповестява The Guardian .

Говорейки на панел в Хей, в уелския окръг Поуис, Уелънс е декларирал, че е добре, че ще се проведат избори в Обединеното кралство, тъй като има явни проблеми, които би трябвало да бъдат решени.

" Едно от нещата, които идващото държавно управление би трябвало да направи, е да приложи по-добро наблюдаване, с цел да може да открива настъпващи пандемии ", е декларирал той.

Той е показал няколко основни области за усъвършенстване: " Имаме потребност от по-добро наблюдаване, с цел да можем да осезаем заболяването в точния момент, би трябвало да бъдем доста по-бързи, доста по-съгласувани. И има способи да извършите това – приемане на бързи диагностични проби, бързи ваксини, бързо лекуване – тъй че да не се постанова да прибягвате до рисковите ограничения, които бяха приложени предишния път " е допълнил той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР