Музикалната звезда Ники Минаж е арестувана на летище в Нидерландия

...
Музикалната звезда Ники Минаж е арестувана на летище в Нидерландия
Коментари Харесай

Часове преди да изнесе концерт: Рап звездата Ники Минаж е арестувана за трафик на наркотици

Музикалната звезда Ники Минаж е задържана на летище в Нидерландия часове преди да изнесе концерт на Co-op Live в Манчестър, Велокобритания.

41-годишната американска рапърка е била арестувана на летище " Схипхол " в Амстердам по съмнение в владеене на леки опиати.

В поредност от изявления в обществените мрежи X и Instagram тя твърди, че полицията декларира, че е разкрила опиати в багажа ѝ след митническа инспекция.

Минаж написа " споделиха, че са намерили трева ". Тя също по този начин твърди, че са " взели багажа ѝ без единодушие " и " се пробват да я задържат ".

Съобщенията включват и едно, в което тя написа: " Това е Амстердам btw, където тревата е законна ".

По-късно Минаж написа: " Полетът е от 45 минути до час. Така че те евентуално се пробват да се забавят към 4 часа ".

Не е ясно дали шоуто на Минаж в Co-op Live в Манчестър е било наранено.

Малко след 17:15 ч. в профила на заведението в X се появи известие: " Моля, обърнете внимание, че вратите за общия вход и премиум входа за шоуто на Ники Минаж довечера ще бъдат отворени в 19:00 ч "

В рамките на международното си турне Pink Friday World Tour Минаж би трябвало да изнесе концерт в Бирмингам в неделя (26 май), последван от концерт в лондонската O2 сцена във вторник.

След това в сряда тя би трябвало да изнесе концерт в Глазгоу, последван от концерт в четвъртък, още веднъж в Co-op Live в Манчестър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР