Финансовият министър на руската Саратовска област е бил открит спящ

...
Финансовият министър на руската Саратовска област е бил открит спящ
Коментари Харесай

Сгащиха министър с пияна яка кака в колата

Финансовият министър на съветската Саратовска област е бил открит латентен в служебния си автомобил в компанията на провокативно облечена млада дама, заяви Рен Тв.

Става въпрос за Александър Юревич Вискребянцев. Той е бил открит в служебния си автомобил. На кормилото е била красивата Мария Виталиевна Мищенко. Младата дама е била с провокативно облекло и очевидно използвала алкохол.

Оказало се е, че тя няма документи. Тя се пробвала да замаже ситуацията, като обяснила, че ще се опита да откри документите си и по-късно ще даде кръвна проба.

Оказва се, че Мищенко е заемала значим пост в бранша за общински надзор в администрацията на един от регионите в Саратов.

Все още не е ясно какво са обсъждали тя и министъра. Посочва се обаче, че той е бил в отпуск по време на случая.

В момента се проверява за какво Вискребянцев е разрешил на нетрезвата жена да застане зад кормилото на колата му, Води се следствие, като и двамата може да бъдат решени от правоуправление.

Интересното е, че хубавицата отказала да влезе в полицейската кола, тъй като била мръсна. Тя даже изпаднала в история, тъй като не желала да върви при нарушителите.

В момента полицията води разследване. Видео от случая можете да видите Тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР