Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в

...
Руският президент Владимир Путин е готов да спре войната в
Коментари Харесай

Сензационно за Путин! Идва ли краят на войната

Руският президент Владимир Путин е подготвен да спре войната в Украйна, само че с контрактувано преустановяване на огъня, което признава актуалните линии на бойното поле. Това споделиха четирима съветски източника пред " Ройтерс ", като разясниха, че президентът е подготвен да продължи войната, в случай че Киев и Западът не отговорят на настояванията.

Путин е изразил разочарованието си пред дребна група съветници по отношение на това, което той счита за подкрепяни от Запада опити за попречване на договарянията и решението на украинския президент Володимир Зеленски да изключи опцията за договаряния, са декларирали трима от източниците.

" Путин може да се бие толкоз дълго, колкото е належащо, само че също е подготвен за преустановяване на огъня - за заледяване на войната ", сподели различен от четиримата, почитан съветски източник, който е работил с Путин и е осведомен с диалози на най-високо равнище в Кремъл.

Източниците се поискали анонимност поради чувствителността на въпроса. " Ройтерс " е разговарял с общо пет индивида, които работят или са работили с Путин на високо равнище в политиката и бизнеса. Петият източник не разяснява замразяването на войната на сегашните фронтови линии.

Дмитрий Песков, представител на Кремъл, в отговор на искане за коментар, е споделил, че президентът неведнъж е дал да се разбере, че Русия е отворена за разговор за реализиране на задачите си, като акцентира, че страната не желае " безконечна война ".

Министерството на външните работи и на защитата на Украйна не са коментирали, написа news.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР