От този месец в Лондон има повече адвокати на двайсет

...
От този месец в Лондон има повече адвокати на двайсет
Коментари Харесай

Младшите адвокати в Лондон заслужават своето възнаграждение от £150 000

От този месец в Лондон има повече юристи на двайсет години, които могат да си разрешат да вечерят в скъпи заведения за хранене и да вземат първокласни почивки. Миналата седмица Linklaters стана следващата адвокатска адвокатска фирма в Сити, която увеличи ставките за своите новоквалифицирани младши до 150 000 английски лири годишно, до момента в който съперниците в Съединени американски щати заплащат даже по-големи суми. 

Това е много огромна разлика в заплатите по отношение на младите висшисти в специалности като издателство и изкуство, където £30 000 се смятат за прилична заплата – само че се допуска, че късметлиите могат да получат отмора, с цел да се провиснал. Когато работите от 50 до 70 часа на седмица, като вечерите и уикендите ви постоянно са погълнати от незабавни правни покупко-продажби за корпоративни клиенти, времето е скъпо.

Нито те са толкоз капризни, колкото може да звучи на компании, които заплащат големите правни сметки, с цел да ги наемат, или на младши лекари от NHS, които получават по-малко от една трета от тази сума на сходен стадий от кариерата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР