Жена, която казва, че Шон Диди“ Комбс я е подлагал

...
Жена, която казва, че Шон Диди“ Комбс я е подлагал
Коментари Харесай

Ново дело обвинява Шон „Диди“ Комбс в сексуално насилие над студент

Жена, която споделя, че Шон „ Диди “ Комбс я е подлагал на принуждение и малтретиране в продължение на няколко години през 90-те години, заведе дело в Ню Йорк, обвинявайки рапъра на полово принуждение, побой и принуждение, стимулирано от пола.

Ейприл Лампрос, която се срещна с Комбс през 1994 година, когато беше студентка, разказа няколко „ ужасяващи полови срещи “ с него, в това число това, че е била принудена да приема екстази и да има секс с някогашната другарка на Комбс, починалата Ким Портър.

Искът на госпожа Лампрос, заведен в четвъртък в щатския съд в Манхатън, идва след поредност от обвинявания против изпадналия в борба хип-хоп магнат.

Бивш модел упрекна Комбс в полово принуждение над нея в звукозаписното му студио в Ню Йорк през 2003 година в настрана дело, заведено по-рано тази седмица.

51-годишната госпожа Лампрос сподели в делото, че е била студентка в Модния софтуерен институт в Ню Йорк, когато се среща с Комбс, който я обсипва с дарове и дава обещание да й помогне да реализира фантазията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР