На 23 май около 01:30 часа на граничния пункт Калафат-Видин

...
На 23 май около 01:30 часа на граничния пункт Калафат-Видин
Коментари Харесай

30 дни арест за български шофьор, опитал да внесе 40 кг метамфетамини в Румъния

На 23 май към 01:30 часа на граничния пункт Калафат-Видин в посока влизане в Румъния се явил товарен камион, ръководен от 52-годишен български жител. Той се движел по маршрут България-Германия и превозвал стъкло, съгласно показаните документи.

При инспекцията румънските гранични служители на реда дружно с българските си сътрудници разкрили в кабината няколко пластмасови кутии, скрити в тапицерията, съдържащи твърдо вещество под формата на кристали.

Уведомени били служителите на реда от Бригадата за битка с проведената престъпност в Крайова и след инвентаризация са открити 40 пластмасови кутии с общо количество от към 40 кг вещество на стойност към 8 милиона леи, предава Българска телеграфна агенция, базирайки се на " Диджи 24 ".

Същия ден прокурорите от Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма са задържали българския водач, който е разследван за закононарушенията интернационален трафик на високорискови опиати и вътрешен трафик на високорискови опиати.

Впоследствие съдът в окръг Долж е постановил задържането му за 30 дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР