Търсят ли се роби за работа на морето? Бърз прочит

...
Търсят ли се роби за работа на морето? Бърз прочит
Коментари Харесай

Алчни бизнесмени удариха дъното с тази заплата на морето

Търсят ли се " плебеи " за работа на морето? Бърз прочит на оферта: " Търси се незабавно водач на пикап за зареждане на заведения в Созопол с плодове и зеленчуци. Трудов контракт на 8 часа - 7 дни, заплата 2200 лв.. Търси се и общ служащ за същата активност на трудов контракт 8 часа - 7 работни, заплата 1 700 лв.. Осигурено е спане и обяд. Квартирата е изцяло обзаведена. Договорът е от 1-5 юни до 15-20 септември! Почивен ден по договаряне! ".

Какви са мненията обаче на евентуалната работна ръка от района:

" По мои сметки оказва се че давате по 9.06 лв. на час, в случай че това е чисто заплащане, или по 72.48 лева дневно на водача, който ще носи отговорност за автомобила и стоката, ще товари и разтоварва, евентуално и с пари ще работи и ще носи отговорност сметките да са точни ".

" След втория работен ден 8-те часа внезапно се повишават на 16-17, като те засилят сутринта в 3 за борсата в Първомай и се върнеш назад в Созопол и заредиш още 15-20 ресторанта, до момента в който погледнеш часовника, то станало 23:30-00:00 часа и сутринта отново същата ария ".

И още един: " 7 дни в седмицата, почивен " по договаряне, евентуално в средата на сезона. И машина да е, ще се счупи ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР