Финалистът в Шампионска лига Пари Сен Жермен и италианският вицешампион

...
Финалистът в Шампионска лига Пари Сен Жермен и италианският вицешампион
Коментари Харесай

Лоша новина за Барселона, два клуба вече са в контакт с Меси

Финалистът в Шампионска лига Пари Сен Жермен и италианският вицешампион Интер към този момент са влезнали в контакт с Лионел Меси с готовност да го привлекат в редиците си. Информацията е на журналиста от „ Мундо Депортиво “ Франсеск Агилар.

Според него ПСЖ и Интер са се свързали с бащата на Меси - Жорже, с цел да се срещнат с проектите на аржентинеца и да заявят своето предпочитание той да се причисли към тях.

В същото време Манчестър Сити, който също е свързван с интерес към Меси, към момента не е влезнал в контакт с представляващите ползите на ажентинската суперзвезда на Барселона.

Слуховете, че Меси ще напусне каталунците още това лято се задълбочиха след погрома 2:8 от Байерн. В четвъртък пък каталунското радио RAC1 разгласи, че аржентинецът е декларирал на новия треньор Роналд Куман, че вижда бъдещето ''по-скоро си отвън „ Камп Ноу “''.

Според Агилар, ПСЖ е по-реалистичната опция спрямо Интер. В Париж Меси би играл с положителния си другар Неймар, а при по-слабата конкуренция в Лига 1 би могъл да се концентрира върху Шампионска лига. Освен това, брачната половинка му Антонела би живяла на драго сърце в Париж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР