Стоейки пред пъб Queen's Head в източния край на Нюкасъл,

...
Стоейки пред пъб Queen's Head в източния край на Нюкасъл,
Коментари Харесай

Емоционално признание на сина, след като баща му беше застрелян при брутално гангстерско убийство

Стоейки пред пъб Queen's Head в източния завършек на Нюкасъл, Вив Греъм младши си спомня, че се е чувствал „ скован “, до момента в който е гледал сцената, в която татко му беше погубен преди 30 години.

Беше новогодишната нощ на 1993 година, когато татко му - тогава татко на четири и единствено на 34 години - беше гръмнат три пъти в главата с пушка, до момента в който седеше в колата си извън кръчмата на Wallsend High Street.

Баща му беше прочут разбойник и макар че убийството провокира голямо търсене, до ден сегашен никой не е изправен пред правораздаването. „ Не изглеждаше същинско “, споделя Вив младши, до момента в който беседваме за връщането му на мястото на закононарушението.

„ Минавал съм около него и преди, само че това беше първият път, когато се разхождах из региона. Просто се почувствах скован. “

Баща му никога не беше светец. Бившият аматьорски боксьор и пазач имаше страховита известност, защото управляваше империя за рекет, която оферираше отбрана на доста от лицензираните пространства на Нюк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР