Малко момченце остана парализирано, след като рядко усложнение на варицелата

...
Малко момченце остана парализирано, след като рядко усложнение на варицелата
Коментари Харесай

Момче, 4, остана парализирано, след като варицелата го причини инсулт

Малко момченце остана парализирано, откакто рядко затруднение на варицелата го докара до инсулт - единствено на четири години.

Фреди Ръштън колабира в фамилния си дом в Стоук он Трент, Стафс, през май предходната година - 11 месеца откакто е прекарал елементарна детска варицела. Младежът остана некадърен да стои прав или да приказва и медиците предизвестиха родителите му, че може в никакъв случай повече да не проходи. 43-годишната му майка Сара Килгариф сподели, че е забелязала първите признаци на инсулт, откакто той се разсъни неустойчив на краката си на 9 май предходната година - макар че си легна добре.

Той се претърколи от леглото на родителите си, откакто ненадейно губейки потреблението на лявата си страна и блъснал дрешника, до момента в който падаше. Първоначално обезпокоената майка помислила, че е ушна зараза, преди да го откара по неотложност в Royal Stoke Hospital, където лекарите удостоверили, че е получил инсулт. Сканиране с ядрено-магнитен резонанс откри, че е породено от ограничение на кръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР