Равинът на Харвард Хабад Хирши Зархи поиска журналистката Мария Реса

...
Равинът на Харвард Хабад Хирши Зархи поиска журналистката Мария Реса
Коментари Харесай

Равинът от Харвард критикува оратора на церемонията по връчването на церемонията, обръща се към нея след реч за твърдения за антисемитизъм

Равинът на Харвард Хабад Хирши Зархи изиска журналистката Мария Реса да изясни мнения, които съгласно него са антисемитски по време на церемонията по церемонията по връчване на дипломите в Харвард, четвъртък. 

" Бях атакувана онлайн и наречена антисемит от власт и пари, тъй като те желаят власт и пари ", сподели Реса на студенти в мнения, които по-късно Зарчи щеше да я помоли да изясни.  

" Но към този момент бях претърпяла осведомителни интервенции от моето лично държавно управление: свободата на словото те караше да мълчиш ", добави тя. 

Харвардският равин Хабад Хирши Зарчи изиска от журналистката Мария Реса да изясни мненията, които тя е направила, които съгласно него са антисемитски в речта по случай встъпването в Харвард. (Гети изображения)

Реса, която получи Нобелова премия за мир за работата си в репортажи за администрацията на Родриго Дутерте във Филипините, напусна сцената под аплодисментите на студенти и преподаватели в Харвард...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР