Феновете в света на смесените бойни изкуства чакаха търпеливо, за

...
Феновете в света на смесените бойни изкуства чакаха търпеливо, за
Коментари Харесай

Следващият съперник на Конър Макгрегър в UFC ще е…

Феновете в света на смесените бойни изкуства чакаха търпеливо, с цел да схванат идващия ход на суперзвездата Конър Макгрегър. Шампионът на UFC в лека категория най-сетне наруши мълчанието и даде на почитателите това, което желаят.

Говорейки за enterteinment.ie, Макгрегър съобщи, че краткотрайният първенец на UFC в лека категория Тони Фъргюсън е отпред в неговия лист.

" Всички желаят да забият ноктите си в мен. От голям брой спортове и голям брой организации се пробват да си уредят среща с мен. Това е по този начин от много време, само че това е следващият ден за мен. Знам, че има доста кандидати в UFC, знам че също по този начин има доста кандидати в бокса. Това, обаче, което ме интересува най-вече е UFC и сигурно желая да защитя купата си в лека категория. Има войник с краткотрайна купа там (Тони Фъргюсън). Смятам, че това ще бъде идната ми борба. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата ", съобщи Макгрегър.

Тони Фъргюсън победи Кевин Лий в UFC 216 предишния месец, с цел да завоюва краткотрайната купа на организацията в лека категория и от този момент непрекъснато се пробва да провокира първенеца посредством словесни офанзиви. Въпреки това, Макгрегър има пред себе си и друга мощно предстояща борба - тази против Нейт Диаз. Говорейки за възможна трета борба сред двамата, Макгрегър съобщи следното:

" Трилогия с Нейт Диаз също е на хоризонта. Може да пазя колана си против него. Може пък и да убедим някои из сред всички боксьори да влезе в Октагона, може и да направя нова боксова среща. Имам доста благоприятни условия пред себе си. Най-много обаче желая да съм безспорен първенец, а в моята дивизия сега има краткотраен първенец, който би трябвало да бъде отстранен. В момента повеждам договаряния и ще забележим на къде отиват нещата ", добави Макгрегър.

Join me and @Betsafe at the premiere of my new movie #Notorious http://bit.ly/CMGNotoriousPremiere some nick I'm in. off season and all. I'll rip yous all to shreds.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Oct 22, 2017 at 9:00pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР