Феновете на Дара могат да отдъхнат спокойно, защото ще имат

...
Феновете на Дара могат да отдъхнат спокойно, защото ще имат
Коментари Харесай

Добра новина за почитателите на Дара

Феновете на Дара могат да отдъхнат умерено, тъй като ще имат опцията да продължат да я гледат в ефира на bTV, даже и след края на „ Денсинг Старс ". По всяка възможност тя ще се завърне наесен, защото ще преподпише контракта си като треньор в „ Гласът на България “. Новият 11-и сезон започва през септември, а дружно с нея ще е и Мария Илиева.

 

И двете певици се бетонираха в bTV най-малко за година напред, с помощта на „ Денсинг Старс ". Запознати издават, че Дара е била на кантар за „ Гласът ", тъй като е била треньорка там към този момент 3 сезона, а в шоуто членовете на журито постоянно се сменят. Танцовото съревнование е било нещо като тест за младата певица. От представянето й на паркета зависело дали малкия екран ще й предложи контракт за есента в „ Гласът на България ”. В bTV не се интересували толкоз от умеенето на Дара да танцува, колкото от зрителската поддръжка, защото същите фенове, които в този момент изпращат есемеси за нея и колегата й Джими, наесен най-вероятно ще седнат да я гледат и в музикалното предаване. Певицата още от първата вечер изпъкна като фаворитка на публиката, което е в неин плюс за оставането й в малкия екран. Тя най-вероятно към този момент има оферта за нов контракт за „ Гласът “, защото фотосите на предаването стартират още през лятото.

Журито пък се прецизира много по-рано.

Другата сигурна участничка в шоуто за артисти през есента, е Мария Илиева  Тя направи своя дебют там предходната година, откакто с години се изявяваше главно в Нова тв в предаванията на Маги Халваджиян. В момента обаче там няма уместно място за нея и по тази причина „ Гласът на България “ се явява идеална естрада за изява и поддържане на имиджа й.

Миналия вторник тя избра „ Денсинг Старс ” за сцена, на която да показа за първи път своята нова ария „ 100 аргументи ” и да разгласи идното си турне в страната. Очаква се през есента да има и огромен концерт в София, който към момента не е разгласен, само че най-вероятно се възнамерява. За да го популяризира, звездата ще има потребност от стабилен тил като bTV, тъй че и мъчно ще откаже оферта да продължи присъединяване си като треньор в „ Гласът ".

 

За Дара това ще бъде четвърто присъединяване в предаването в ролята на треньор, а за Мария – второ.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР