Александър Младенов, който изигра ролята на Ергенът 3, в момента

...
Александър Младенов, който изигра ролята на Ергенът 3, в момента
Коментари Харесай

Ергенът Алек „оправян” от приятеля си Иво по три пъти на ден? Затова не избра никоя

Александър Младенов, който изигра ролята на Ергенът 3, сега търпи „ хейт ” от съвсем всички българи, само че продължава да се държи безочливо и безскрупулно и след предаването. Хората го упрекват за това, което аргументи на Магдалена и Надежда, само че очевидно той си има своите аргументи за стореното.

В интернет се появи снимка  на Алек от гостуването в „ Ергенът ” на най-хубавия му другар Иво. Кадърът е много съкровен. Иво е зад Алек и го обгръща нежно с ръце.

Съмненията, че Александър е педераст, се ускориха извънредно доста, откакто от 26 дами не съумя да си избере нито една. Дори да не е бил влюбен в никоя, нищо не му пречеше най-малко да опита връзка с Маги или Нани.

Според много фенове на предаването майка му е наясно със половата му ориентировка и преднамерено е „ отрязала ” финалистките, тъй като знаела, че синът й ще е трагичен с жена.

Иво бе показан като най-хубавия другар на Алек още от ученическите му години. Какво търси обаче в „ Ергенът ” и за какво въобще му се дава ефирно време? Явно е, че Иво е поканен по гледище на основния воин, като не е изключено да е желал просто да се видят.

Според някои клюки Алек и Иво живеят дружно и се радват на плевел полов живот. Бурен от вида на три полови акта дневно. Дали е по този начин, към този момент не е несъмнено.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР