Александра Богданска изцяло се префасонира при пластичния хирург. Тя бе

...
Александра Богданска изцяло се префасонира при пластичния хирург. Тя бе
Коментари Харесай

Това Алекс Богданска ли е? Няма да я познаете след интервенциите

Александра Богданска напълно се префасонира при пластичния хирург. Тя бе една от най-естествените хубавици в българския хайлайф, само че до през днешния ден. Моделката тотално е изгубила естественото си лъчение. Преди няколко години стартира с интервенция на носа, а през днешния ден е тотално изменена. Изгубила е естествените си черти.

Бившата на лудия кореспондент Дани Петканов се появи в шоуто „ Кой да знае “ по bTV. Зрителите едвам я разпознаха.

„ Какво си си направила на лицето “, питаха почитатели.

Освен ринопластиката е прибегнала и към други интервенции. Оформила е брадичката с филъри. Моделирала е скулите си, с цел да наподобяват по-изразени. Напомпала е и устни с хиалурон. Богданска няма нищо общо с това миловидно момиче, което познаваме. Тя беше една от най-харесваните моделки с рекорден брой почитатели в Инстаграм. Участва в реклами на три континента - Европа, Япония и Съединени американски щати и лицето ѝ продава артикули на известни марки в Германия, Катар, Сингапур, Турция и Испания.

Алекс обаче има правила и много постоянно отхвърля да популяризира много неща. Причината е синът й, желае  да го възпита както прилича. В работата си като инфлуенсър се преценява с доста неща, в това число със заемането на ясни позиции по избрани тематики.

 

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР