Емилия и Жорж Башур продължават да са семейство. Двойката бе

...
Емилия и Жорж Башур продължават да са семейство. Двойката бе
Коментари Харесай

Напук на слуховете: Емилия и Жорж Башур се появиха заедно

Емилия и Жорж Башур не престават да са семейство. Двойката бе видяна на концерта на фолк легендата Лия преди дни в зала 2 на НДК в столицата. Певицата Рени разгласява обща фотография.

Преди месеци всички фотоси на звездната двойка бяха изтрити отт обществените мрежи. Заговори се, че Башур има нова обич – брокерка. Той даже наел квартира, с цел да с среща с нея.

От концерта излиза наяве, че червенокосата изпълнителка и предприемачът още са двойка. Нещо повече-двамата греят един до различен и са щастливи дружно. И да е имало някакви проблеми, очевидно са съумели да ги разрешат.

През март Емилия получи подарък за рождения си ден от него – малко сладко зайче. Коментарите бяха повече от умилителни.

От известно време се носят упорити клюки, че Емилия още веднъж е бременна и чака четвърто дете, откакто беше видяна с леко наедряло коремче.

" Не, не съм бременна и нямам такива проекти за в бъдеще. Благодаря на Господ за прелестните ми деца, само че за още няма да ми стигнат силите. Имам други фантазии и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една..... “ – съобщи изпълнителката.

 

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР