И третият сезон на Ергенът приключи, но финалът разочарова зрителите

...
И третият сезон на Ергенът приключи, но финалът разочарова зрителите
Коментари Харесай

Маги Томова след "Ергенът": Никога няма да простя на Алек!

И третият сезон на „ Ергенът ” завърши, само че финалът разочарова феновете за следващ път. И до момента в който Виктор Стоянов и Евгени Генчев си „ избраха ” спътници в живота, то Алек Младенов реши да продължи живота си самичък, или най-малко към този момент.

Претендентките за сърцето му останаха разочаровани, а феновете, изнервени, че цялостен сезон са им губили времето, се зарекоха повече да не гледат „ Ергенът ”. След края на сантименталното предаване Надежда Вишева и Маги Томова също не скриха разочарованието си от решението на Алек да не избере никоя от тях за своя половинка.

Надежда показа, че е била доста тъжна, а сърцето й е било разрушено. От своя страна Магдалена разкри, че е дала прошка на Алек унижението, но само до момента в който е видяла по какъв начин той отхвърля всичко случило се сред тях в шоуто в ефира на Би Ти Ви.

Това, че Младенов „ се е отрекъл от всичко ”, е наранило Маги и тя към момента не може да му елементарни изреченото от него след предаването. Томова вярвала, че Младенов в действителност има усеща към нея, до момента в който са били в предаването, само че това се трансформирало след излизането им от него и последвалите изявленията.

Магдалена бе безапелационна също и че в „ Ергенът ” няма сюжети. Според нея всичко се случва изцяло естествено, без намесата на други хора в диалозите сред участничките и ергена.

Източник: btv.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР