Мишел Пфайфър наскоро навърши 66 години, но все още е

...
Мишел Пфайфър наскоро навърши 66 години, но все още е
Коментари Харесай

Опасна секта едва не заробила Мишел Пфайфър

Мишел Пфайфър неотдавна навърши 66 години, само че към момента е едно от най-красивите и разпознаваеми лица в Холивуд. В самото начало на кариерата си обаче тя била на косъм да изгуби всичко, откакто попаднала под въздействието на загадка фракция. Актрисата описа, че през 80-те, когато почнала да посещава клас по актьорско майсторство в Лос Анджелис, се отозала в ноктите на веероизповедание, наименованието на която и до през днешния ден избира да крие.

Сектата й помогнала да се отърве от пушенето, престанала да използва алкохол, научила се да управлява апетита си, отказала се от месото и рибата.

„ Вероятно в този миг съм имала остра нужда да бъда направляване от нещо или някого, а сектата въпреки всичко е по-добро решение, в сравнение с опиатите. Но сектата ми аргументи и вреди, които се пробвах да отстраня в продължение на години “ – спомня си актрисата.

Мишел Пфайфър се затворила в себе си, почнала да заобикаля контактите с хора, които не членуват в сектата. Владетелите на душата й ловко прибирали и парите, които изкарвала от първите си функции. На няколко пъти се опитвала да се измъкне, само че всякога била увещание, че без „ учителите “ ще пропадне. В последна сметка се измъкнала благодарение на психолог, експерт в „ разпрограмирането “.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР