Федералното правителство на Швейцария също е отпуснало 93,36 милиона евро

...
Федералното правителство на Швейцария също е отпуснало 93,36 милиона евро
Коментари Харесай

Швейцария забранява Хамас и подкрепя правата на Израел за самоотбрана

Федералното държавно управление на Швейцария също е отпуснало 93,36 милиона евро филантропична помощ за района при започване на ноември.

Правителството на Швейцария споделя, че ще одобри нов закон до края на февруари, с цел да забрани всевъзможни „ действия на Хамас “ или „ поддръжка “ за палестинската формация.

Федералният съвет на Швейцария неотдавна дефинира Хамас като „ терористична организация “ и счита тази нова политика за „ най-подходящия отговор “ на събитията, които се развиват в Близкия изток, откогато бойци на Хамас започнаха смъртоносна трансгранична офанзива от вътрешността на Газа към Южен Израел на 7 октомври. 

Швейцария ще приключи договорите с три палестински Неправителствени организации, за които е открито, че имат „ случаи на неспазване “, като в същото време поддържа договорни връзки с осем други Неправителствени организации.

Правителството прикани за „ ценене на интернационалното филантропично право и по-специално отбраната на цивилните “, наблягайки нуждата от филантропични паузи, „ с цел да се обезпечи безконтролен филантропичен достъп “.

Федералният съвет, който отпусна 90 милиона швейцарски франка (93,36 милиона евро) филантропична помощ за район при започване на ноември, изрази „ дълбока тъга за хилядите цивилни, които са изгубили живота си “, и призна правото на Израел на „ лична отбрана и сигурност “.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР